Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi esély van rá hogy...

Mennyi esély van rá hogy vesznek emberek NFT-t ha annak az ára nagy segítség lenne egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Twitter mwgosztottam de eddig semmi, szerinted? Jó lenne segíteni egy próbát megér. Ilyenkor vagyok hálás hogy egészséges vagyok.

[link]

2022. júl. 29. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nulla, 0%. Semmi bizalom nincs az NFT irányába, néhány balekon kívül nem is használják az emberek.
2022. júl. 29. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki adakozni akar, arra vannak ennél sokkal jobb felületek is. "Igazi" NFT-ként meg nincs értéke ennek. Ráadásul nekem ránézésre eléggé átverés gyanús az egész.
2022. júl. 29. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Megnéztem. Nem is értem az egészet, arra pedig nem veszem a fáradtságot, hogy végigolvassam. Ha mégis megtenném, az agyamra megy minden olyan dolog, amihez 800 oldalas használati tájékoztató kellene, hogy felfogjam, vagy megoldjam.

Az rögtön felfogom, hogy "ha segíteni akar, az X. Y. bankszámlaszámra utalhat támogatást".

2022. júl. 30. 07:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki adakozni akar, akkor megtalálja a módját, ami nem NFT lesz.

Illetve láttad te az összegeket? A legkisebb 70000 és innen megy fel 350 millióig, ha az átlagos Jóska adakozni akkor nem ekkora összegeknek kéne itt lennie.

2022. júl. 30. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az NFT-nek pont az lenne a lényege, hogy egyedi, itt meg ugyanaz a bájthalmaz kerül eladásra más néven. Nyiss egy gofundme-t, az jobban fog működni.
2022. júl. 30. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
NFT-t befektetésnek vesznek. Mivel ezek mögött nincs semmi, ami értéket ad egy NFT-nek, ezért 99.9999% hogy senki nem fogja megvenni. Befektetőktől vársz segítséget, akik nem arról híresek hogy eladakoznák a pénzüket. Inkább gofundme, ahogy előttem már írták.
2022. júl. 31. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!