Van esély arra hogy a steam support segítségével visszaszerezzem a már régen ellopott accountom?
Figyelt kérdés
2-3 éve történt hogy egy ukrán/orosz gyerek ellopta az accountomat, és akkor még olyan borzalmas volt az angolom, hogy inkább meg se próbáltam és beletörődtem. Most szeretném visszaszerezni, viszont nem tudok cd kulcsot bemutatni, főleg nem fizikait. Sok helyen olvastam hogy enélkül nagyobb esélyed van eljutni a holdra, minthogy visszaadják. Enélkül tényleg esélytelen?2021. febr. 22. 13:10
1/3 anonim válasza:
Milyen cd kulcsot? Ez hülyeség. Az e-mail cím ami a fiókhoz tartozik ha megvan bármikor vissza kérheted egy percen belül
2/3 anonim válasza:
Megpróbálhatod, bár itt inkább a 2-3 év az ami aggasztóbb. Leírsz minden adatot amit tudsz és lesz ami lesz. Leírod milyen játékok voltak megvéve stb. Tőlem is egyszer ellopta egy ukrán/orosz és emailt is változtatott, viszont én szinte azonnal írtam és vissza kaptam. Ha meg még betudsz lépni a régi emailedbe amivel regisztráltál van rá esély.
3/3 A kérdező kommentje:
Fejlemény: Pár napnyi levelezés után azt vágta hozzám a support, hogy nem tudnak és nem is akarnak kezdeni semmit az ügyemmel, mert egy korábi support ticket kapcsán megállapították, hogy nem én vagyok az acount tulajdonosa. Mindent megadtam amit tudtam, az első lehetésges emailtől a kártyaszámtól telefonszámig, csak cd kulcsot nem tudtam nekik adni. Ez már ténylegesen lehetetlen ügy? Honnan vette a support hogy nem az enyém?
2021. febr. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!