Elfogadtátok volna a pénzt?
Figyelt kérdés
Pár házzal arrébbi szomszédnak segítettem az új tv-jük beüzemelésében (idősebbek és nem értenek hozzá) és adtam nekik egy HDMI kábelt erre adtak 10€-t. Én nem akartam a pénzt elfogadni, mert az egész tartott 15 percig a kábel még csak porosodott nálam. De nagyon erőszakos volt a hölgy és aztán elvettem, de nem érteztem megérdemeltnek.2022. júl. 28. 17:16
2/6 anonim 

válasza:

Szóval X értékű kábelt és 15 percet szántál rá.
Egy normálisan kereső szolgáltató (tanácsadó, ügyvéd, szerelő, stb) simán 50 EUR feletti órabérrel dolgozik, és még kábelbe sem került. Szóval még így is alul lettél fizetve.
4/6 anonim 

válasza:

Ilyenkor el kell tenni és kész, valahogy ki akarta fejezni a háláját, gondolom le....ni nem akart.
5/6 anonim 

válasza:

Teljesen oké, az lett volna furcsa, ha ingyen várja el a segítséget.
6/6 anonim 

válasza:

Gesztus volt, nyilván mindketten tudjátok, hogy 10 euróból nem fogsz Porsche Cayenne-t venni. Fogd úgy fel, hogy a szomszéd meghívott 3 sörre. Illedelmesen visszautasítottad, de miután ragaszkodott hozzá, eltetted, én is így csináltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!