Érdemes ezáltal a nő által tanulni a befektetés dolgot vagy esetleg pénzt fizetni neki?
Mondjuk fura,hogy a demo videó elején mercedesel kell becsalni az embereket,hogy te is lehetsz gazdag.
"Ahogy a fenti ábrából láthatod, aki tudás nélkül, hírekre, tippekre, szerintemekre fektet be érzelmek alapján, annak a hozama 20 év átlagában évi 1,9% volt."
Akkor én már átlag feletti hozamot produkáló befektető vagyok, mert 6,1%-os PMÁP-ba van a pénze megy része? 😂😂😂
3/
És gondolom te nem is lebegtetsz állítólag nagyon értékes papírokat a tanulmányodról 🙂
Mikor ilyen oldalakat nézek mint a fenti vagy esetleg nagydumás videókat mindig elbizonytalanodok kicsit. De jó olvasni,hogy van cáfolat. Bárcsak én is jobban mernék
"Mikor ilyen oldalakat nézek mint a fenti vagy esetleg nagydumás videókat mindig elbizonytalanodok kicsit."
Pont ez a lényeg. Erre játszanak ezek a ragadozó hiénák, hogy "elbizonytalanítsanak" és bele rángassanak ebbe a pszichológiai játékba, ahol ők tudják neked adni a megoldást.
" Bárcsak én is jobban mernék"
Ez alatt mit értesz?
5/
Azt hiszem ennek a nőnek as fiát mutogatták a múltkor valahol,hogy milyen fiatal 20 éves körüli és milyen okos mert már milyen jól hozó befektetései vannak a zsebpénzéből mert nem elherdálta hanem befektetett a tőzsdén.Mondjuk háttere volt hozzá.
A mernéket úgy értettem kockáztatni a pénzem,hogy talán több legyen belőle,csak nekem nincs olyan hátterem ha bukok kit érdekel van anyucinak meg apucinak.
Egy könyvet vettem tőle, nagyon nem tetszett mennyi ferdítés volt benne úgyhogy vissza is küldtem.
Előtte se voltak nagyon szimpatikusak azok a részletek, amiket láttam tőle, de ennyit bekockáztattam, érdekelt, hogy tud-e valami hasznosat mondani.
Volt benne olyan gondolat, amivel én is egyetértek, de a túl sok ferdítés nagyon felidegesített. nem tudom, hogy szándékos volt, hogy alátámassza az igazát, vagy csak ennyire szakmaiatlan a hölgy.
"Vágj bele! Amit most a személyes mentorálás során 8 hét alatt megtanulhatsz, az örökre megváltoztathatja az életed. Magabiztosan és tudatosan fogsz tudni befektetni."
Tehát ő 8 hét alatt megtanít engem hogy hogy tudok magabiztosan befektetni. Ha 8 hét után már én is magabiztosan tudok befektetni, mi tartana vissza attól hogy én is elkezdjem ezt tanítani, és pénzt keressek ennek az eladásából? Miért termel magának konkurenciát ez a nő Ilyen hülye?
Na látod pont ezért nem fog semmit érni az a "tudás" amit ő át tud adni.
8/
Én egyszer hallgattam egy hangos könyvet és egy bennfentes emberke írta aki elmesélte,hogy az igazán gazdagok nem igazán írnak könyvet arról,hogy hogyan legyél gazdag mert nem szeretnék ha más is megtudná a titkukat.Utána soroltak gazdag embereket akiknek megjelent hogyan legyél sikeres meg gazdag meg ilyesmi könyvei amit valójában nem is ők írtak hanem kívülálló emberek próbáltak xy információkból összeollózni és ugye ők kerestek a könyvel pénzt más neve alatt.
Szóval nekem sokszor kételkedésre ad okot a hogyan legyél gazdag meg mutatom meg egyéb dolog mert miért akarná megmutatni valaki,hogy a vetélytársa legyek,meg még egy csomóan mások is?Esetleg van olyan,hogy információ morzsákat adnak amivel kicsit jobb lehet az anyagi helyzete az embernek de azért annyira ne haladja meg őt véletlenül sem.Nekem ez a fenti nő pl nagyon ellenszenves ilyenek jutnak eszembe pl róla mint a karcagi repülős gizi vagy ilyenek.Én amúgy folyton ledöbbenek a valóságon,hogy a csalók milyen rendes embereknek tudják magukat kiadni segítőkésznek azt hinné az ember tök hétköznapi ártatlan emberek közben meg sunyik a háttérben.
Egyszer anno megégettem magam egy befektetéssel hál isten nem hatalmas pénz volt azóta félek hinni,na meg kockáztatni is.
"Nekem ez a fenti nő pl nagyon ellenszenves"
Bakker, akkor miért gondolkozol egyáltalán azon, hogy tőle vegyél bármit?
"miért akarná megmutatni valaki,hogy a vetélytársa legyek"
Ezzel nem tudok egyetérteni. De a ti dolgotok, ha így gondoljátok.
Ha valaki azt oktatja hogyan fektess be az amerikai tőzsdén akkor hogy leszel te attól a vetélytársa?
Ott dollár százmilliárdok forognak.
Ha mindkettőtöknek van 1millió dollárja akkor is senkik vagytok a piac méretéhez képest, nem vetélytársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!