Postán ha borítékban adok fel csomagot azt is kézbesítik?

Nem tudom mi a bánat kerül ezen 8 625 forintba, miközben olyan 700 forint is bőven megtenné... De szerintem ez a legjobb megoldás, legyen törékeny a feladandó tárgy vagy sem. Mondjuk én már postáztam jópár éve ilyen színházi maszkot is egy lány barátomnak és simán elvitték neki.

24 mm lehet a vastagsága, tehát nem ezen fog elbukni.
Az élhosszok maximumának kellene utánanézni, hogy abba belefér-e a 200x100 mm.

Szia.
Sima levélként, elsőbbségi és ajánlottként is feltudod adni. Célszerűbb bubis max A/4es borítékba tenni és ha lehet akkor eligazgatni, mert a 2,4cm magasság lehet a max és vannak elég kötekedőek is, deha ezek rendben vannak akkor elkell, hogy fogadják levélként. Ajánlottként simán kézbesítik, ha olyan a hely akkor csak bedobják, értesítést akkor hagynak, ha "túlbuzgó" a postás és alá akarja íratni az átvételt (a vírus miatt érintés mentes kézbesítés van). Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írj nyugodtan, postán dolgoztam, hátha tudok még segíteni 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!