Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postán ha borítékban adok fel...

Postán ha borítékban adok fel csomagot azt is kézbesítik?

Figyelt kérdés
Van egy kis alkatrészem amit feladok majd postán. Levélként küldeném el, 20cmx10cm a boríték. a vastagsága 1.5cm lesz. Így el fogják fogadni, vagy síkban kell lennie?
2022. júl. 26. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem felveszi a posta, de a címzett csak értesítőt fog kapni, hogy letétbe helyezték a küldeményt és menjen be érte
2022. júl. 26. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom mi a bánat kerül ezen 8 625 forintba, miközben olyan 700 forint is bőven megtenné... De szerintem ez a legjobb megoldás, legyen törékeny a feladandó tárgy vagy sem. Mondjuk én már postáztam jópár éve ilyen színházi maszkot is egy lány barátomnak és simán elvitték neki.

[link]

2022. júl. 26. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Kettes vagyok. Kiegészítés: szóval szerintem elfogadják, és ahogy az első is írta.
2022. júl. 26. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

24 mm lehet a vastagsága, tehát nem ezen fog elbukni.

Az élhosszok maximumának kellene utánanézni, hogy abba belefér-e a 200x100 mm.

2022. júl. 26. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
2, az, hogy 100 darab
2022. júl. 26. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Belefér, mehet. Annyi, hogy mindenképp ajánlottan postázd.
2022. júl. 26. 17:01
 7/7 anonim válasza:
91%

Szia.

Sima levélként, elsőbbségi és ajánlottként is feltudod adni. Célszerűbb bubis max A/4es borítékba tenni és ha lehet akkor eligazgatni, mert a 2,4cm magasság lehet a max és vannak elég kötekedőek is, deha ezek rendben vannak akkor elkell, hogy fogadják levélként. Ajánlottként simán kézbesítik, ha olyan a hely akkor csak bedobják, értesítést akkor hagynak, ha "túlbuzgó" a postás és alá akarja íratni az átvételt (a vírus miatt érintés mentes kézbesítés van). Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írj nyugodtan, postán dolgoztam, hátha tudok még segíteni 😁

2022. júl. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!