Gondnokkent vagy gyamkent kaphatok penzt az edesanyam utan?
Figyelt kérdés
Skizofren betegről van szó. Egyedül tartom el évek óta, most mar nagyon megterhelő az elelmiszer arak az egekben, rezsirol ne is beszeljünk ősztől. Nyugdija nincsen csak 30 ezerft segelyt kap.
Kaphatok az allamtól barmilyen segitseget ha gondnoksagom/gyamsagom alá helyeztetem? Köszönom a valaszokat
2022. júl. 26. 09:05
2/6 A kérdező kommentje:
Szuper. Gondoltam
2022. júl. 26. 10:38
3/6 anonim 

válasza:

Önkormányzatnál érdeklődj, léteznek eseti támogatások. A semminél ez is több.
4/6 anonim 

válasza:

folytatom, itt egy jó kis összefoglaló:
Ez vonatkozhat rád: ű
"TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS NYÚJTHATÓ különösen:
a lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadások viseléséhez,
a 18. életévét betöltött, tartósan beteg hozzátartozó ápolását, gondozását végző személy részére,
a gyógyszerkiadások viseléséhez,
a lakhatási kiadásokhoz kapcsolódó hátralékot felhalmozó személyek részére,
6/6 anonim 

válasza:

5: az ápolási díj csak akkor vehető igénybe, ha nem dolgozik.... De a kérdező - ha jól értem - mellette állásban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!