Interactive Brokersnél hogyan, lehet forintot dollárra váltani?
Nem tudom. De nem csak vásárlásnál váltja át. Pont az a lényege, hogy ha van egy jó árfolyam akkor válthass.
Forint a számlád alapdevizája. Minden kimutatást forintban kapsz, forintban töltesz fel. De ha jónak találod az árfolyamot akkor átválthatod dollárra. És aztán akkor veszel részvényt amikor akarsz. Nem vagy köteles egyből részvényt is venni.
Egyébként ha van forintod a számlán akkor vehetsz már részvényt. Automatikusan vált. De én pont azt szeretném, hogy én váltsak.
Kezd felbaxni a felület.
Én is pont, így érzek mint te. Tegnap próbáltam volna váltani másfél órán keresztül, de nem ment semmiképp.
Utána hallottam, olyat, hogy kell egy minimum számla méret, hogy tudjál, de erről rendes információt nem hallottam sehol.
Csak azt írja nekem váltsak át margin profilra ott engedélyezett a pénzváltás, de azt is hiába próbáltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!