Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg csak 2 forintot ér a...

Tényleg csak 2 forintot ér a pi coin?

Figyelt kérdés

A Coinmarketcap listázása szerint igen. Akkor minek gyűjtik?:)

[link]

2022. júl. 25. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert palimadarak.
2022. júl. 25. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg annyit
2022. júl. 25. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert aki gyűjti nem arra számít hogy azonnal lesz nagyon értékes. Minden kriptovaluta türelem játék. Semmi nem történik azonnal. Ahogy au életben sem. Ha 30 év múlva lenne csak értékes akkor is megoldja a nyugdijamat. Egyébként azért gyűjtik mert ha semmit nem próbálsz meg akkor már halott ember vagy szinte.
2022. júl. 25. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
2 forint az egyébként jó kezdet, de senki nem azért gyűjti mert azt hiszi azonnal milliárdos lesz. Lehet semmi nem lesz belőle ez ilyen. Annak idején a bitcoin is úgy bànyàsztàk azt sem tudták jó lesz e valamire. Xd
2022. júl. 25. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Igaz kriptóba járatos emberek már többször körül járták a témát, hogy a Pi egy nagy kamu, max az adataiddal kereskedik, amit engedélyezel hogy farmoljanak a telefonodról.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vuwqTdEQPhg&..

2022. júl. 26. 04:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez a videó tényleg érdekes volt.

Ebből látszik, hogy az emberek azt hiszik, hogy gombnyomkodással, kb nulla semmittevéssel lehet meggazdagodni.

2022. júl. 26. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja marhára érdekes, amúgy ki nem állhatom ezt a csávót. Kriptovaluta világban senki nem tud semmit biztosra ez egy bohóc. Neki ethereum van meg bitcoin ezért csak azt vegye mindenki mert neki az van hagyjuk már. Vicc ez a csávó. De ha téged nem érdekel más kriptovaluta nem vagy nyitott oké rendben. Azt viszont nem értem mi közöd hozzá más mi csinál, és miért hőbörögsz rajta. Ami engem nem érdekel azzal én nem foglalkozom.
2022. júl. 26. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:

"De ha téged nem érdekel más kriptovaluta nem vagy nyitott oké rendben."

Csak minimális tájékozottság kéne a blockchain technolóriáról, ahhoz hogy nyilvánvalóvá váljon számodra hogy egy ilyen Pi féle dolog csak és kizárólag kamu lehet. De neked ez is hiányzik.

2022. júl. 26. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem a többi kriptóval van baj. Hanem a személyim elkérésével, a telefonkönyvem átlapozásával, a jogsim bekérésvel úgy, hogy nem kapok, csupán egy számjegyet odafennt, a menüsorban.

Én nem tudok programozni, de szívesen csinálok egy ilyen consolos appot, ha érdekel valakit. Minden nap nyomsz egy entert, és elkezd odafent számolni neked. Az lesz a hold coin. Kis holdacskákat kapsz. Aztán "költsd", amire akarod...

Ez kb ugyanaz. Vannak nagyon jó altcoinok, amelyektől én is sokat várok.

De speciel a "naaaagy" pi nem az.

2022. júl. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!