Mibe fektessek fél-millió forintot?
Figyelt kérdés
Több dologra gondoltam: kriptovaluták, arany, részvény/értékpapírok, esetleg valami tárgyba mint például egy autó, mit tennél a helyemben?2022. júl. 24. 12:27
13/16 anonim 

válasza:

A Daisy egy közösségi finanszírozású projekt. Decentralizált mesterséges intelligencia rendszer kereskedik a kriptó és a hagyományos piacokon. Jelenleg a kriptót még fejlesztik, de a Forexes kereskedés ami fél éve indult, nagyon jó eredményeket hozott. Fél év alatt 246%!! Ha kell bővebb infó: brigi1343@gmail.com
14/16 anonim 

válasza:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ez annyira olcsó próbálkozás, hogy mindjárt elhányom magam...😂😂😂😂😂🤩
15/16 anonim 

válasza:

Csak nyugodtan. Nekem ettől nem lesz se jobb se rosszabb. Segítségképpen írtam, nyugodtan utána lehet nézni. Mindenki maga dönt. Van aki elhányja magát, van aki ennél egy kicsit értelmesebb. :-)
16/16 anonim 

válasza:

Ennél még az is jobb lenne, ha az onlyfans-edre raknád ki a promo linket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!