Van értelme félretenni? Megtörténhet a great reset terv?
Van 30 millio ft félretett pénzem.. Ha elveszik mindenünket, akkor mi értelme volt eddig dolgozni, gyűjteni? Mibe érdemes fektetni? Szerintetek mennyi esély, hogy megvalósítjak? :@@@ Köszönöm, ha segítesz..
27/L
7-es, te tudsz valamit a great resetről, Klaus Schwabról? Olvastál-e, láttál-e valamit erről. Hogy kik járnak a WEF rendezvényeire, kik a tagok, kik finanszírozzák stb? Vagy a okos ember elvből nem olvas, néz ilyet😂 és elég az M1? Vagy csak nyomod a mantrát?
Ha tudsz valamit, amit én még nem, szívesen meghallgatom😂
5#
#11: Az M1 meg a great reset között is van ám élet. Úgy hívják valóság...
14-es, ok, meggyőztél, bár a kérdésre nem válaszoltál. Gondolom fingod sincs.
2030 a nyakunkon van 8 rövid évecske, tehát nem egy távoli, megfoghatatlan dolog, ráadásul igen jól elő van készítve. Meglátjuk. Bár a magadfajta annak is tapsikolni fog, mert olyan menci, meg modern.
7#
#15: Látod, ez a baj, olyan szinten fanatizálva vagy, hogy csak provokálni meg személyeskedni tudsz. Sehol nem írtam, hogy nem tudok róla semmit, vagy túl sokat. Szerintem épp eleget tudok. Ez is egy olyan hoax csak, ami szépen belesimul a többi olyan világmegváltó elméletbe, aminél a sarokpont az, hogy van egy szupertitkos elmélet, amivel valami kisember feletti "dolog", rosszat akar majd a kisembernek. Persze, ez szupertitkos de szerencsére kiszivárgott, sőt van egy tudós, aki megfejti, kommunikálja, kongatja a vészharangot, de amúgy szupertitkos. És ezek a mérhetetlen hatalommal rendelkező háttérhatalmak, nem tapossák el ezt az ember, mert ő olyan ügyes, hogy el tudja juttatni a tudatlanokhoz mégis a szupertitkos elmélet leleplezését. (Abba most nem menjünk bele, hogy Schwab mennyire támogatja magát az elméletet) Olyan ez, mint a szcientológia. Belehergelik magukat az emberek valamibe, aztán se látnak, se hallanak. Majd írj 2031-ben, miért nem lett apokalipszis.
Aha, persze. Leírni bármit lehet, aki hülye, az meg el is hiszi. 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!