Hogy kell az OTP alkalmazásba regisztrálni?
Figyelt kérdés
Rámegyek a regisztrációra és kér jelszót.
Beírtam egy jelszót de azt írja h téves jelszó és hogy ez az a jelszó amit f@ßom tudja milyen netbanknál használok.
Csak hogy nekem semmi ilyen online fiókom sincs, és nem értem honnan kéne jelszót szülnöm😅
Odáig eljutottam, hogy HAZ, 117-es cucc de a jelszóval mi van?
Köszönöm előre is a segítséget!
2022. júl. 21. 19:13
1/8 anonim 

válasza:

A jelszót a bankban adtad meg, mikor a netes szolgáltatást igényelted.
2/8 anonim 

válasza:

Bürokratikus országunkhoz híven, be kell menned a bankba személyesen (szóval ha dolgozol muszáj vagy szabit kivenni😀💀), és kérvényezned kell, valamint papírokat kell aláírogatnod, majd lesz lehetőséget megadni a terminállal egy kódot amivel tudsz majd online bankolni.
3/8 anonim 

válasza:

#2: Heti egy napon este 6-ig nyitva szokott lenni a bank, ahhoz nem kell szabi.
4/8 anonim 

válasza:

#2 Én pl 6-ig dolgozom (sors iróniája hogy bankban😂), szóval ezért nem értem miért kell egy ilyen miatt is bemenni, meg amiatt is hogy ne kapj 76 forintért értesítő sms-eseket ami már szerződésmódosításnak számít..
5/8 anonim 

válasza:

"amiatt is hogy ne kapj 76 forintért értesítő sms-eseket ami már szerződésmódosításnak számít"
Ez speciel simán kikapcsolható a netbankban.
6/8 anonim 

válasza:

#5 Kikapcsoltam, de ugyanúgy kaptam a fizetős sms-eket. Addig küldik amíg be nem megy az ember és rá nem csap az asztalra..
Bár kezdünk nagyon elkanyarodni a kérdéstől :D
7/8 anonim 

válasza:

Akkor nem jól kapcsoltad ki. De be lehet úgy is állítani, hogy csak bizonyos összeg fölött küldjön SMS-t, nekem is így van, mert 1-2 ezer forint alatt minek jöjjön az üzenet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tegnap voltam az otp-ben és megcsinálták.
2022. júl. 23. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!