Most töltöttem le az OTP bank alkalmazását, és regisztrálni szeretnék. Jól látom, hogy pénzbe kerülnek a digitális szolgáltatások?
"Szerintem akkor is levonja ha nem használod, nekem havi 243 forintot von le."
Az nem a számlacsomagod díja véletlen?
Az egyik a havi díj, azt mindenképp fizetni kell a számla fenntartásáért. (Bank- és számlacsomag függő az összege; van, hogy fix összeg, van, hogy feltételtől függ: ha legalább adott összegű utalás érkezik a számlára, akkor kisebb a díj, ha nem, akkor nagyobb.)
A többi pedig használattól függ; amelyiket ahányszor használod, annyiszor kell megfizetni a meghatározott díját. Ha nem utalsz pénzt, akkor nem kell utalásért fizetned.
(Olyan, mint pl. a vízszolgáltatás. Van egy havi alapdíj, amit akkor is fizetni kell, ha egy csepp vizet sem használsz. És van a fogyasztási díj, aminél a fizetendő összeg a fogyasztás mennyiségétől függ. Ha nem fogyasztasz vizet, akkor nem kell a köbméterenkénti nem tudom hány forintot fizetned, csak az alapdíjat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!