Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Így szeretnék pénzt keresni,ké...

Így szeretnék pénzt keresni,kérhetek tanácsokat?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok még és terhes,egy ideig még nem tudok munkahelyre menni,de érezzük az inflációt,főleg hitellel. Gyógymasszőr is vagyok,de nem hiszem,hogy keresnék vele vállalkozásban,főleg ha helyet is kell bérelni. Varráshoz értek még,a covid alatt láttam hogy volt otthon végezhető varrómunka,de ez megszűnt. Bármit megjavítanék,új dolgokat is varrnék,plüssök,táskák ,ruhák,bármi,esetleg neveket belevarrni dolgokba,hol hirdethetném ezt?,nem kell adózni utána? Ti hogy csinálnátok? Ha nem csak market platz oldalon ,hanem valami komolyabbra gondolok? Esetleg tud valaki mėg itthonról végezhetőt? Kérlek ne nézzetek hülyének,segítsetek..bármi jótanács.?
2022. júl. 20. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Legyél KATA-s vállalkozó!
2022. júl. 20. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Facebook csoportokba, nem olyan komolytalan amúgy, amilyennek hangzik. Egész jól el lehet vele elérni embereket.
2022. júl. 20. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd a kormányt! Ők mindent tudnak.
2022. júl. 20. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akarom elvenni a kedved, de ez életképtelen ötlet.

Esetleg, ha ügyesen sütsz sütiket, azt lehet otthon megrendelesre készíteni.

Az ilyen "hobbi barkács kreatív anyu" cuccokert senki nem ad rendes pénzt...

2022. júl. 20. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!