Hogy lehet kifizetni az eszméletlen magasra emelkedett rezsi számlát?
Figyelt kérdés
Rezsi számlák?#rezsi számlák
2022. júl. 19. 18:17
2/9 anonim válasza:
Én csekken fizetem bankkártyával
4/9 anonim válasza:
Online bankkartyaval szoktam enis, akinek majd nem lesz penze az majd elgodnolkozik azon hogy a parlamenti emberkek fizetes emelesere, a kamu arsapkara, a hamis inflaciora es a teljesen fals rezsicsokkentesre szavaz-e koviben :)
5/9 anonim válasza:
Én veszek egy láncfűrészt, és kivágok néhány rosszabb fát a kertben, azzal kicsit rásegítek a gázfűtésre. Ezen kívül napelemes rendszeren is gondolkozom.
6/9 anonim válasza:
Áprilisban kellett volna ezen elgondolkodni. De arra szavaztatok, hogy itt minden kánaán és jó, ahogy van.
7/9 anonim válasza:
Nem kell kifizetni.
A fogyasztásmérőket meg úgyse fogják kikötni, mert nem lesz kapacitásuk ennyi rengeteg emberhez kimenni.
Sakk-matt :)
8/9 anonim válasza:
Azt még nem írták, de van olyan is, hogy feltöltős fogyasztásmérő, ahol előre fizetsz. Szóval úgy is ki lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!