Milyen következményei lehetnek, ha nem fizetek? (Cvmaker.hu)
Korábban regisztrálta a cvmaker weboldalra önéletrajz készítés miatt. Akkor be is fizettem az 1000 forintot az önéletrajzért. Csak, hogy ezután elkezdett volna levonni 3 hónap alatt 3x6000 forintot a kártyámról "előfizetési díj" címszó alatt. Elvileg nem magyar oldal, az emailek is néha teljesen furcsán vannak fordítva.
Illetve egy kollégámnak is regisztráltam már korábban, de ott már az email cím is törlődött amit megadtam....
Számlát nem küldtek, illetve fizetési felszólítást/emlékeztetőt sem kaptam...
Mit tennétek a helyemben? Fizessem be a 3x6000 forintomat, amivel zaklatnak automata sablon email formájában, vagy inkább engedjem el a dolgot? A neten írták amúgy már 1-2 helyen, hogy lehúzásra mennek....
Előre is köszi a válaszokat!
Elöször is, attól, hogy töärölted az email-címedet, a regisztrációd nem szünt meg, illetve az odaérkezö figyelmeztetések ettöl még érvényesek.
Másrészt mondd le az elöfizetést, mielött még magasabb lesz az összeg.
Harmadszor keress fel egy ügyvédet, aki a nevedben érintkezésbe lép az adott oldallal és tisztázza a jogi helyzetet.
Két lehetöség van: az oldal érvénytelen követeléseket akar (ez a valószínütlenebb), akkor nem kell semmit tenned, ha ellenben élö elöfizetésed van, akkor a mielöbbi felmonfás mellett sürgösen ki kell fizetned a követelést, mielött különbözö késedelmi kamatokkal sokszorosára nö az összeg.
Nem kell kifizetned semmit. A cég nem valós, valami holland kamucím van beírva. Így üzlet sincs.
Tiltasd le a bankkartyadat. A pénzt nem fizetik vissza, nagyon sok a károsult.
Jelentsd fel őket, ha sokan megteszik, talán valami történni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!