Random Capital vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék ETF-ekbe fektetni és ehhez brókert keresek, a Random Capitalról sok jót olvastam, viszont az Erste megvette.
Ennek később milyen gyakorlati következményei lehetnek? Vagy milyen alternatívákat ajánlotok (egy kezdőnek)?
2022. júl. 16. 21:24
2/3 anonim válasza:
Erste megvette és magába is olvassza. Ergo. Megszűnik. Én most nem nyitnék ott számlát. Erstebróker nem az olcsóságáról volt híres. Várnék. Nem ez lenne az első esett Magyarországon, hogy egy nagy és drága bróker felvásárol egy diszkont brókert majd megszünteti annak az olcsó szolgáltatását. Kicsi a piac, felvásárlással lehet csak növekedni.
3/3 A kérdező kommentje:
Kbc-t néztem még, ott ~400 ft havi számlavezetési díj + tranzakciós díj van.
2022. júl. 18. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!