Senior Séf kérdése:

Mi lesz olcsóbb?

Figyelt kérdés
Üdv! Azon tanakodom, hogy a villany-, vagy a gáztűzhely használat lesz olcsóbb? Palackos gáz, VS 7700 Ft-on felüli villany.

2022. júl. 15. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Kedvezményes áram esetén a fűtés 1,6X drágább volt a gáznál.

Kérdező véleményed szerint a jelenleginél 10X drágább árammal majd olcsóbb lesz a fűtés???

Másrészről gázból is a legdrágább verziót szeretnéd jelenleg 7380Ft 1 palack gáz, ez kb 7m3 VS vezetékes gáz kb. 130Ft elvileg ez lesz majd 950Ft.

Mennyi lesz a gázpalack??? Jelenleg kb. 8X annyiba kerül...

2022. júl. 15. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
LOL csak most nézem Senior Séf = Öreg Piás Balázska :)
2022. júl. 15. 14:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Biztosíthatlak, kedves utolsó, hogy semmi közöm az említett úremberhez. Annál is inkább, mert noha életem első 33 évében az árvák könnye sem volt tőlem biztonságban, májusban múlt 30 éve, hogy absztinens vagyok.
2022. júl. 16. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, sajnálom, ha nem voltam elég világos. Én ugyanis a fűzésre voltam kíváncsi, nem a fűtésre. Évek óta aprítékkal fűtök, engem kevéssé érint a fűtóanyagok árának emelkedése. (Illetve persze, hogy érint, hiszen a gyerekeim mind gázzal, vagy klímával fűtöttek eddig.)
2022. júl. 16. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:
*Én ugyanis a főzésre
2022. júl. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!