Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek olcsóbb vízzel...

Szerintetek olcsóbb vízzel kimosni a feneket nagy WC után, mintha WC papírt vennék?

Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 17:25
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
94%
Tuti nem, mar csak azert sem mert utana a vizes s.ggedet is meg kell valamivel torolni, es nyilvan ahhoz sem fogsz egy torolkozot hasznalni, hanem papirtorlot.
2022. máj. 26. 17:34
 2/45 anonim ***** válasza:
9%
Fújj b..meg nem mosni kell, hanem kitörölni.
2022. máj. 26. 17:37
 3/45 anonim ***** válasza:
57%

Nem kell mosni??? Ne viccelj, te sose mosod meg?

A száraz wc papírral csak elkened, rengeteg férfi túrja a farpofái közé az alsóját, mert viszket nekik a szartól, amit csak szétkennek magukon. Aztán ott is marad a folt. :)

De találkoztam olyannal is szex során, hogy a srác hanyattfeküdt, lábait széttárta és hát látszott, hogy nem tiszta a popsija.

Aki igényes, az mossa, ha van rá lehetősége. Vagy használjon nedves törlőt.

A szappannal le - és kimosott feneket meg törölje nyugodtan törülközővel.

Jöhet a piros!

2022. máj. 26. 17:50
 4/45 anonim ***** válasza:
60%
Föh, azt hittem az ilyen szaros picsájú pasik csak reddites legendák
2022. máj. 26. 17:55
 5/45 anonim ***** válasza:
17%
Kicsit sem vagy agyhalott...nem azt írtam hogy nem kell mosni, hanem hogy törölni kell.
2022. máj. 26. 17:56
 6/45 anonim válasza:
68%

Törölni kell csak. Viszont alaposan.

Ha zuhanyozni mész, akkor érdemes előtte elintézni a nagy dolgot és akkor nem kell annyi wc papírt használni, hanem megmosod. Minden alkalommal nekem ne kezdj el zuhanyozni meg ilyenek. Napi egyszer amúgy is zuhanyozik az ember. Intézd úgy, hogy előtte menj wc re. Már spóroltál a papírral.

2022. máj. 26. 17:59
 7/45 anonim ***** válasza:
74%
Legolcsóbb ha nem szarsz és még csak vizet se kell pazarolni.
2022. máj. 26. 18:01
 8/45 A kérdező kommentje:
3as miért lett lepontozva? Az egyetlen normális válasz volt. A pöcepapírral csak szétkenitek a fost. Én nem mindenhol zuhanyoznék, csak a segglyuk környékén, meg a heréket. Aztán a hajhoz használt törülközőmet használnám hozzá.
2022. máj. 26. 18:04
 9/45 anonim ***** válasza:
81%
Elég ha csak kibüfögöd 💩.
2022. máj. 26. 18:04
 10/45 anonim ***** válasza:
63%
3# 👍 Pontosan.
2022. máj. 26. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!