Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revolutra ha meghív valaki...

Revolutra ha meghív valaki kap most valamilyen bónuszt?

Figyelt kérdés
Vagy van most bármilyen kedvezmény, bónusz ha regisztrálok? Érdemesebb inkább meghivatni magam vagy simán regisztráljak szerintetek?

2022. júl. 13. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát olyan szempontból érdemes, hogy aki meghív kap 10k-t kb. Én úgy szoktam, hogy ezt felezzük azzal akit meghívtam és akkor win-win.
2022. júl. 13. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez még mindig él? Nem találok rola infót...
2022. júl. 14. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez folyamatosan van. Lefotózzam neked?
2022. júl. 14. 22:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Elhiszem:)
2022. júl. 16. 10:45
 5/8 anonim válasza:
Sziasztok! Es aki kuld meghivot, es megkapja a penzt, az kapott elotte emailt arrol, hogy “vegezheti” ezt a bonusz szerzest? Szabalyzatban azt irja, hogy csak az kapja meg a penzt, aki kapott ilyen emailt elotte. Koszi elore is!
2022. szept. 15. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki kap ilyen értesítőt.
2022. szept. 15. 13:45
 7/8 anonim válasza:
Az alkalmazasban nekem is van ilyen “ertesito”/uzenet/lehetoseg felajanlva, de ilyesfajta emailre nem emlekszem, es keresve sem talalok ilyet, viszont a szabalyzatban azt irja, csak azok jogosultak erre, aki kapott ilyen emailt. Mindegy, koszonom azert a valaszod (13:45), megprobalom, aztan max nem kapok meg.:D
2022. szept. 15. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaa, mailt én sem kaptam csak értesítőt az alkalmazásban, a jutalmat pedig odaadták.
2022. szept. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!