Aliexpress-en 90 nap után sem kaptam egy pár dolláros terméket. Elindult egy óra ami 24h-ról számol vissza. Meg kell várnom míg lejár vagy mit kellene tennem?
Jelezted, hogy nem kaptad meg?
Elindult egy nyílt vita?
Az eladó jelezett valamit?
Ha elindult a nyílt vita, és az eladó nem szól semmit, akkor ha lejár a határidő, automatikusan visszakapod a pénzed.
Igen, jeleztem neki ezt írta:
OK, dear friend, would you please open dispute as follows for refund?[Hug]
① click "open a dispute";
② want to apply for - Return items;
③ Dispute reason - Personal Reasons(such as‘Shipping method was not as described',‘I no longer need the product’or 'I found a cheaper one');
Note: No need to return the product, please don't worry. When you inform us, we will click Abandon Returns and refund to you. Thanks for your help.[Love]
DE ilyen lehetőségek nincsenek, rámegyek, hogy "open dispute" és ott nincsenek ilyen lehetőségek amit az eladó ír nekem.
Hát szerintem csak értelemszerűen töltsd ki a megnyitott vitát, hogy nem kaptad meg az árut, és visszakéred a teljes összeget, és nem szeretnéd az árut visszaküldeni.
Szerintem csak ennyit kell tenned.
A rendelt cuccaim 1/8-a nem ért célba... Akármit csináltam nem történt semmi. Sablon marhaságokat kaptam... Pénzem mai napig sehol.
Hagyd az alit!
Wish-en legalább van garancia... Alin minden pitiáne gyárból lopdosó kiskínai kereskedik alin, mint eladó.
Ezért is van sok megszűnő hirdetés/link.
(200k felett költöttem alin, sok megrendelt cucc linkje érvénytelen, tiltott)
Állítólag ha az eladó nem válaszol, mielőtt lejár a visszaszámlálás, automatikusan visszakapod a pénzt. Gyakorlatban nem tudom, mert nekem a köcsögje mindig válaszol, hogy nem hajlandó fizetni.
Az ügyfélszolgálathoz is lehet fordulni, van chat. Majd kipróbálom én is hamarosan.
Egyébként nekem minden termék megérkezett. A magyar posta szokott rajta több, mint egy hónapig ülni, ha ők hozzák.
Az eladók is nagyon különbözőek. Az egyik rám írt rendelés után, hogy a termék nem egészen úgy néz ki, mint a képen, küldött róla képet, hogy úgy is kérem-e. Nem kértem, visszafizette az árát. Egy volt most, aki nagyon átvert, ráadásul több, mint 1000 Ft vámot kellett rá fizetnem, azt végképp nem adja meg nekem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!