Lesz államcsőd?
Megmondom őszintén, hogy most nagyon aggódom, 5 millió forintom van pmápban, és már mindneki mond mindent, én meg bevallom hülye vagyok a gazdasághoz... Hozzaerto ember, közgazdász véleményét kérném elsősorban...
Az akk honlapjan mar 9%felett vannak a referencia hozamok, olvastam hogy ez már csodkozeli helyzetet is jelenthet ha eleri a 10%ot akkor kb pár hónap és csőd...
Nem szeretnék uszitani, politikamentesen kérném a válaszokat, én nem nem vagyok és sosem voltam Fidesz szavazó, mielőtt valaki azt írná hogy egyem meg amit főztem...
Csak egy érdekel, politikai mocskolodas nelkul:mennyire reális egy államcsőd a következő egy évben?
"De ha hiperinflacio van akkor kb mindegy hol a pénzem nem?"
Hát nagyon nem.
Az arany nem valaki más addósága nem úgy mint az a pénz amit használunk.
Az aranyat nem tudják ****** nyomtatni, nem úgy mint azt a pénzt amit használunk.
12es:
Szoval szted az arany a legbiztonsagosabb?
13-as:
Polgarhaboru miért lenne? És mi köze az államcsődhöz?
"Szoval szted az arany a legbiztonsagosabb?"
Az arany több ezer éve bizonyítja, hogy tudpénz ként funkciónálni, ellenben a levegőből előállított fedezetlen pénzzel.
Amikor háború van szerinted miért először az aranyat menekítik?
Azért mert a papírból annyit nyomtatnak amennyit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!