Hogy lehetne megtudni mit küldött a NAV?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet a NAV tol hogy menjek be a postára. Egy megadott idő intervallumon belül. Rengeteget 24 óráztam akkor és mire észbe kaptam kimentem a megadott idő intervallumból.Ügyfélkapum van de évek óta nem használtam se a jelszavam se a felhasználónevem nem tudom . Ilyenkor mi a teendő2022. júl. 10. 20:10
1/4 anonim 

válasza:

Ki szokták küldeni másodszor is.
3/4 anonim 

válasza:

Tértivevényes levél volt gondolom. Egy sikertelen kézbesítés után még nem áll be a kézbesítési vélelem, szóval egyszer még próbálkozni fognak.
Másrészt meg ha hétköznapi ember vagy és nincs tényleg komoly vaj a füled mögött, akkor nem kell félni. Bármilyen meglepő, de nem az a NAV célja, hogy Gipsz Jakabot szivassa, mert későn vesz át egy levelet.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet ez már a második kiküldés volt sokat dolgoztam megfelelt kezdtem róla
2022. júl. 11. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!