Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átutalással kapcsolatosan, én...

Átutalással kapcsolatosan, én megtehetem-e?

Figyelt kérdés
Párommal összeköltöztem, és mivel még iskolába járok ezért kapom a családi pótlékot, de azt szeretném elérni hogy én kapjam azt az összeget, mivel van bankszámlám, ezért arra gondoltam, hogy átutalással meglehetne-e oldani, hogy apukám bankszámlaszámát megszerzem és az én bankszámlámra módosítják az utalást.
2010. szept. 21. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
okj-n igen. de sokan azt is fősulinak gondolják........ :))
2010. szept. 21. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de bírom ezt a sok okoskodó embert. A családi pótlék akkor jár a szülőnek, ha a gyereket a saját háztartásában neveli. Ha a gyerek máshol lakik, akkor annak jár, akivel lakik (ha a gyerek még nem nagykorú), vagy pedig saját jogon a gyereknek (ha már nagykorú). Nem mindenki fejezi be 18 évesen a középiskolát, van, aki mondjuk évvesztes, vagy tovább ott marad a középiskolában (technikusi képzés). Sőt, én esti tagozatos gimnáziumban érettségiztem, és egy bizonyos kor alatt akkor is lehetett kérni a családi pótlékot, ha nem volt más jövedelme az illetőnek.
2010. szept. 21. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi tanácsokat, infókat.

Középiskolás vagyok, novemberi születésű, és az élettársammal élek már augusztus óta. Faternak utalják a csp-t, és apu nem tudja elfogadni hogy az élettársammal boldogok vagyunk, és ezért nem is adja oda nekem hiába más háztartásban vagyok. Vagyis készpénz formájában nem adja oda, csak úgy ha eljön velem vásárolni. :(

Még mindig vár haza... De mondtam hogy ha segítség kell itt vagyok, de nem fogok visszaköltözni hozzá.

2010. szept. 21. 19:30
 14/14 A kérdező kommentje:

szept. 21. 15:03-as!!!

akkor mit tegyek ha örökbefogadott gyerek vagyok? tudsz valamit írni? hasznosnak tartottam amit írtál, gondoltam akkor erre a kérdésemre tudsz valamit írni.

Előre is köszönöm neked és a többieknek is persze.

2010. szept. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!