Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan látjátok, van értelme...

Hogyan látjátok, van értelme még gyűjtögetni meg félrerakni a kereset nagy részét? Mi a legjobb a kisembernek?

Figyelt kérdés
Amit munkában gyűjtök félrerakom egy részét így van egy.kis tartalékom, de jelenleg megéri úgy, hogy folyton romlik a pénz értéke? Felélni több értelme lenne? Nem hinném. Befektetni meg mibe fektessem? Az is ugyanannyiért lesz eladható meg vevő is kell rá. Tehát a "kisembernek" mi a legjobb út?

2022. júl. 8. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
el kell költeni mindet kannásborra tőtött cigire, meg herbálra. Szegény kisembernek legalább ennyi öröme legyen má'
2022. júl. 8. 16:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat
2022. júl. 8. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Komolytalan kérdésre miért akarsz komoly választ?

Ez nem egy eldöntendő gazdasági kérdés hanem egy hisztiposzt.

2022. júl. 8. 16:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Te csak olyan vagy, aki máról holnapra él és eltolta az életét. Azért mondtam olyan írjon, akinek megtakarítása is van.
2022. júl. 8. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

El kellene már felejteni ezt a kisemberes marhaságot...

Igen, van értelme tartalékolni.

A válság végén lesznek nincstelenek, meg lesznek olyanok akiknek nincs tartaléka. A 2 között óriási az eltérés.

2022. júl. 8. 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Van értelme és el kell dönteni milyen célú a megtakarítás(rövid távú és szabidő, hosszú távú pl lakás, vagy még hosszabb távú nyugdíj) és annak megfelelően kezelni.
2022. júl. 8. 18:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Na ja csak ha fogy a pénz értéke több tárgyba fektetni?
2022. júl. 8. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy ideiglenes állapot, a gazdaság ilyen. Egyszer jól megy, egyszer nem, de ha ilyenkor leállsz csak később lesz rosszabb.
2022. júl. 8. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem amennyit inflalodott a megtakarításom kicsit bánom hogy nem vettem másik autót, etc.

Most már semmire se elég.

2022. júl. 9. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy a kérdező valami nagyon súlyos eset.

A következő három privátot kaptam tőle:

"Munkakerülö"

"Drogos kutya"

"Csicska magyar"

2022. júl. 9. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!