Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS!!! Kis technikai kérdés....

SOS!!! Kis technikai kérdés. Revolutra hogy érdemes pénzt tölteni?

Figyelt kérdés
Dollárt akarok. Egyből dollárt vegyek az OTP-s kártyámmal, vagy forintot tegyek be, és azt váltsam át Revoluton dollárba?

2022. júl. 8. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

A revolut sokkal jobb árfolyamon vált a valuták között, mint az ilyen szottyadék OTP-féle bankok. Pont ez is az egyik nagy előnye a revolutnak.

Mindenképp bankkártyás fizetéssel tölts a revolutra forintot (hiszen az ingyenes), és aztán ott váltsd át.

Annyi, hogy én először másfél milkát dobtam át, és utána azonnal tiltották a kártyámat, és hívott az OTP. Szóval készülj fel az adataiddal, ne felejtsd el anyud nevét, meg ilyenek... 😅 A hívás után azonnal visszaaktiváltak minden funkciót.

2022. júl. 9. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, végül én is így csináltam, ezek szerint jól tettem. Mondjuk azért, mert dollárt eleve nem engedett beutalni csak forintot, viszont utána én is elgondolkodtam, hogy jobban jártam így. Gondolom ha csak ritkán párszázeuret teszek be, nincs gond az adatokkal sem.
2022. júl. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!