Ha biztonsági őrnek készülök, érdemes előtte kungfuzni meg gyúrni eljárni, ha helyzet van legyen technikai tudásom meg erőm megoldani a problémákat?
És ne engem verjenek meg?
Tesco biztonsági meló.
Mennyit kell edzeni oda, hogy ne lógjak ki a sorból?
Kérik bemutatni is az edzési papírokat, vagy elég bemondás útján igazolni?
A való életben a küzdősportok nem igazán használhatóak, viszonylag kevés kés van kungfuban :D Plusz az emberek nem "játszanak" szabályok szerint.
Hát ha öreg Pista bácsi lehet bizti őr akkor sztem bárki
Annyiból mindenképp érdemes, hogy megszokd kicsit az "erőszakot", legyen rutinod ha egy-egy pofon elcsattant ,vagy egy kis lökdösődés van.
Nagyon haszon a box, thai box, kick box, judo.....de minden küzdősport tanít.
Nincs sok értelme. Biztonsági őrnek nem az a feladata hogy verekedjen, ha a balhézó megtámadja. Neked a lefogás a feladatod, az ártalmatlanítás, és ezt oktatni fogják a suliban. Ha meg szimplán nem bírsz vele, akkor ott van a gázspray, illetve a gumibot. Egyébként meg mindenkit felvesznek az oktatásra és mindenki át is megy a vizsgán, saját tapasztalatból mondom, én most raktam le December elején. Olyan is átment, aki járni nem tud, úgyhogy plusz pont jár neked, ha tudsz rendesen sétálni :D
Küzdősportba akkor vágj bele, ha te kifejezetten szeretnéd azt, de a szakma miatt szerintem totál fölösleges.
Menj már be a tescoba, és nézd meg kik ülnek ott. Igénytelen nyugger papa, vagy a debil fejű hülye gyerek akit máshova nem vennének fel.
Semmi nem kell a vagyonőri igazolványodon kívül az őrködéshez. Bárkit felvesznek. Bárkit!
Nálunk a sparban már cigány őr is volt.
Miért töki hogy képzeled el ezt az egészet?
Majd fényes nappal a tesco közepén 298 kamera előtt neki állsz lekaratézni Marika nénit amiért kicserélte a tojást nagyobbra? Vagy majd a kávéautomata mellett lebirkózod Pista bácsit amiért nem vette fel a maszkját?
Te lényegében hozzá sem érhetsz az emberekhez.
Amúgy is egy nulla szakmáról beszélünk, demens 70 éveseket felvesznek. Gondolod, hogy majd profi box tudás kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!