Mivel zuhanórepülésben a forint, hová illetve hogy érdemes menekíteni a megtakarításod? Ki mit csinál?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 23:04
11/17 anonim válasza:
Ott nincs ilyen para, mint amit a kiszámoló is írt meg sokan mások, hogyhacépp menstruál a tulaj, vagy kevésbé jó napja van, akkor úgy dönt, hogy zárolja a számlád, mert nem tetszik neki egy tranzakciód? Emiatt tartok tőle.
12/17 anonim válasza:
Nyilván ésszel kell használni és a szabályokat betartani. Nekem kb 4 éve megvan, sokat utaztam vele, sosem volt vele problémám. Most épp hónapok óta a megtakarításomat csepegtetem rá és váltom devizákba. De van más alternatíva is: wise, vivid, stb. De ki tudsz menni külföldre is devizaszámlát (ottani helyi) nyitni, csak akkor csak az adott penznembe válhatsz :)
13/17 anonim válasza:
Revolut a jó megoldás.. ami nem tartozik az OBA biztosító alá.. így ha netán azt mondják, hogy nyekk. akkor buktad a pénzed és esélyed sincs, hogy kártalanítson az OBA.
14/17 anonim válasza:
Igazad van kérdező az utolsó kommenteddel. Na ezért is húzok ki külföldre, lehetőleg elkerülve a magyarokat....
15/17 A kérdező kommentje:
Londonban amikor csak magyar szót hallottam, még a buszról is leszálltam.
Megértelek.
Sok sikert!
2022. júl. 7. 10:28
16/17 anonim válasza:
Én is, mikor Németországban laktunk ismerősömmel. Azonnal átváltottunk németre, amikor magyar szót hallottunk. Sajnos egyetem miatt hazaköltöztem és ittragadtam.. de elegem van már. Köszönöm a jókívánságot :)
17/17 anonim válasza:
Sajnos van igazsága a kérdezőnek, mégha a stilus durva is. Annyi világi nyomorult van ezen az oldalon is, és sokszor egyszerre telepszenek oda a kérdésed alá, vagy több kamuprofilról is írnak, és olyankor nem tudsz velük vitatkozni sem, mert te vagy a h.lye amikor válaszolsz egy baromnak. Az ilyen gyökerekkel sajna nem tudsz mit csinálni, csak sajna egy normális kérdést sem tudsz feltenni így, mert ha jön egy ilyen barom, akkor eltereli az egész kommunikációt, és onnantól megy a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!