Érint-e téged valamilyen szinten a forint gyengülése, és ha igen, akkor miben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkit érint, nem vitaindítónak szánom a kérdést, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan éli meg, hogy gyengül a forint.2022. júl. 6. 12:06
1/14 anonim 

válasza:

Vannak olyan pályázatos projektjeink, ahol euróban kapjuk a pénzt, és forintban történik a kifizetés. Mi 400 forintos euró árfolyammal számoltunk. Nekünk rossz, ha az alá megy.
2/14 anonim válasza:
Nincs pénzem enni...eléggé érint azt hiszem
3/14 anonim 

válasza:

Nekem nagy elöny, mert fix összeget kell minden héten utalni, és itt euróban küldöm el, így egyre kevesebb az, amit küldök.
4/14 A kérdező kommentje:
Lassan sajnos nekem se lesz, és döntenem kell, hogy vagy rakok félre megtakarítást hónapról hónapra (és itt nem nagy összegről beszélek) és cserébe csak a legalapabb dolgokat veszem meg, semmi extrával, napi 2 étkezéssel számolva, vagy maradok a napi 3 étkezésnél, úgy, hogy mindent megveszek amit akarok és mondjuk 2 hetente egy pizzát rendelek, de cserébe nem rakok félre semennyi pénzt.
2022. júl. 6. 12:22
5/14 anonim válasza:
Persze hogy érint, bár nem direkt módon. Közvetve vagy közvetlenül, de mindenkit érint
6/14 anonim 

válasza:

A sokéves megtakarításom rövid idő alatt elértéktelenedik.
7/14 anonim 

válasza:

A munkám soran szükséges lenne figyelni, de már olyan szinten nincs a forintnak értéke, hogy egy termék délutánra több ezer forinttal drágább, mint reggel. Így gyakorlatilag lehetetlen tartani az árajánlatot. Ez elég sok nehézséget okozz.
A magánéletben pedig csak tapasztalom, hogy egyik hétről a másikra 100 vagy 200 Ft -al is drágább egy termék. Ami nyilván nem csak szimplán a valuta romlás miatt van, de segíteni nem segít rajta.
Jelentős megtakarítással pedig nem rendelkezem.
8/14 anonim 

válasza:

Mindenkit érint, aki bármikor is bemegy a boltba, bármit venni, vagy tankol (nem árstoposan), vagy utazik, vagy... bármit csinál. Él.
9/14 anonim 

válasza:

Nyilván érint, minden alkalommal ha boltba megyek, vagy akármire költök.
10/14 anonim 

válasza:

Építkeznénk, szóval ja... Elég kellemetlen, hogy drágalátós kormányunk így szétphassza a gazdaságot és nem vállalja a felelősséget. :/ Gyűlölöm a Fideszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!