Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mitől gyengül egyfolytában a...

Mitől gyengül egyfolytában a forint?

Figyelt kérdés

2022. júl. 5. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Kis ország, rossz vezetés, mindenkivel ellenségeskedés.
2022. júl. 5. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Háború van, ami gazdasági, termelési, kereskedelmi és energiaválságot okoz önmagában is.

Az EU az USA nyomására még rátesz ezer lapáttal az embargókkal,

és saját kardjába dől: harakirit követ el.

Az USA röhög a markába.

Az oroszoknak mindegy, mert kelet, távol-kelet felé terjesztve a kereskedelmüket, többszörösét nyerik.

2022. júl. 5. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

1-es.

Gondolkodni rest vagy, bedőlsz a propagandának.

Ha engedtünk volna a gáz és olaj embargónak, te nem neteznél,

nem írnád a butaságaidat, hanem a sarkon kéregetnél.

2022. júl. 5. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha engedtünk volna a gáz és olaj embargónak, te nem neteznél"

Te komolyan azt hiszed hogy a gázcsövön jön a net?!...és én vagyok rest gondolkodni?!?

2022. júl. 5. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy megjelenik egyből valaki, aki elkezd USA-zni. USA tehet arról, hogy a forint mögött semmi fedezet nincs, nincs saját iparunk, nincsenek termékeink, amiket árulni tudnának, semmi nincs. Vannak a külföldi cégek, akik euróban és dollárban árulják a termékeiket a nagyvilágban. Lényegében megválaszoltam magamat. Háború? Nem fogható minden arra.
2022. júl. 5. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az usa annyiban tehet rola, hogy nem erdekuk egy eros Europa. Nem erdekuk hogy az olcso orosz olajat es gazt vegye Europa hanem a dragabb amcsi palagazt. Plusz a szankciok oriasi inflaciot generalnak egesz Europaban igy meg inkabb gyengul az egyseg. Nem erdekuk hogy vege legyen a háborúnak mert akkor elkezdodhetne párbeszéd az oroszokkal. Ha tolja az amcsi fegyvert dogivel azzal csak szitja az ellenallast.

En nem vagyok Usa ellenes, de minden ami tortenik az nekik jó. Nekunk nem.

2022. júl. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!