Miért van az, hogy egyre többen válnak pénzügyi tanácsadóvá? Tényleg ennyire megéri annak lenni?
Azt hittem tilos kiírni a 3 betűs nevet.
Hány évesek az ismerőseid? Érettségi öltönyben sokan tolják… :)
Èn is nekifogtam,jártam kiképzésre is...
Egyik ismerősöm keresett fel azzal,hogy van-e kedvem pénzt keresni. Akkor voltam 20 éves.
Sok fiatal vett részt benne,mindegyik azzal a céllal,hogy meggazdagodjanak,és nem azért,hogy másokon segítsenek a pénzügyeikben.
Voltam találkozón,öltönyös fickók,feszülős szoknyás nők..olyan fura volt minden. Azt tanították,hogy a cél egy jobb jövő,tudatni kell és segíteni az embereket arra,hogyan bánjanak a pénzzel.
Aztán nem ment nekem,kiszálltam,nqgy volt a képmutatás. Mellesgleg mindenről szóltak az óráink,csak nem a lényegről,hanem a céget fényeztük 6 slideon keresztül...
Az ismerősöm,aki még ott van,az arról számol be,hogy milyen jó összegeket kap...közbe meg látszik rajta,hogy sok idejét elveszi,és megvaltozott,materiálisabb lett.
Erről ennyit🥺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!