Mit tehetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja legalább beszéltem egy eladóval a facebookon egy telefont illetően, sikerült is megállapodnunk és miután elküldte a személyes iratait át is utaltam az összeget.
Sok sok kifogást ķövetően megmondtam az úrnak,hogy legyen szives visszautalni az összeget ugyanis én nem várok tovább ezt követte egy ujjabb sorozat kifogás keresés és magyarázkodás.
Tehát lényeg a lényeg nem kaptam meg se a pénzem se a telefont.
Több mint 30.000Ftról beszélünk, ami számomra nem kis pénznek számít
A birtokomban van egy fotó ami tartalmazza a személyi igazolványát lakcímkártyáját és az adókártyáját, továbbá az utalás miatt a bankszámlaszáma is.
Ez már elegendő lenne megtenni a feljelentést?
2022. jún. 27. 16:13
2/2 anonim 

válasza:

feljelentheted de ugyse latsz majd semmit a penzbol sajnos, 50k forint alatt semmit se fognak csinalni ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!