Aliexpress csomag késedelmes érkezés?
Rendeltem egy lámpát az Aliexpressről, több mint 40.000.-Ft értékben.
Nem érkezett meg az igért határidőre (a nyomkövetésben látszott, hogy az eladó feladta, elhagyta a származási országot, de több mint egy hónapig nem volt semmi bejegyzés), és visszafizették az árát.
Viszont most látom, hogy szinte naponta kerülnek új bejegyzések a nyomkövetésre, és nagyon úgy néz ki, hogy előbb-utóbb meg fogom kapni.
Mi lesz, ha megkapom?
Valamilyen módon visszakérik az árát, vagy az árut?
Az igazság az, hogy mikor visszafizették az árát, én vettem egy másik lámpát, tehát a lámpára már nagy szükségem nincs. Viszont visszaküldeni nekem nagyon sokba kerülne. Ismét kifizetni az árát, pedig nem szeretném, hisz már elköltöttem.
Viszont az eladó így károsodik, hisz ő elküldte az árut, és azért viszonylag nagyobb összegről van szó.
Mi a helyzet ilyenkor?
Járt már valaki így?
Jartam igy, szoltam az eladonak, hogy megis megjott es elutaltam neki az arat.
Amugy nem tudjak visszakerni.
Én is jártam így. Nekem is egy hónap késéssel érkezett meg egy termék. A Magyar Posta balfékeskedései miatt. Én is elutaltam a lóvét újra. Bármi mást nem tartottam volna etikus megoldásnak.
De amit az Alin 40-ért veszel, azt itthon el tudod adni 100-ért... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!