Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg még mindig bedőlnek...

Tényleg még mindig bedőlnek az emberek egy ilyen mlm-es bullshitnek?

Figyelt kérdés

"Sziasztok!

... vagyok, feleség, anya, nagymama, üzletasszony egyszemélyben. 👩🏼‍💼

Közgazdászként szereztem diplomát és közben alkalmazottként dolgoztam és anya is lettem.

7 év után ott hagytam a jól fizető állásomat, mert úgy gondoltam vállalkozóként még jobban kereshetek.💰🏝

Volt több pénz, de napi 10-12-14 órákat dolgoztunk, alig láttuk egymást a férjemmel és a lányunkkal.🤦🏼‍♀️

Alig múltunk 30 évesek amikor már volt 2-3 vállalkozásunk, szép családi házunk, autóink, de állandóan stresszeltünk.

Kerestünk eleget, csak nem mindig jött időben a pénz. Jött a pánikszindróma, egyértelmű volt, hogy változtatni kell, vagy az egészségünk megy rá, mert szinte csak pénzt keresni volt időnk. Ráadásul mindig is kiszámíthatatlan volt, hogy milyen változások jöhetnek a gazdaságban, mint ahogyan most is.

Láttam magam körül a túlhajszolt vállalkozókat, a problémáikkal, betegségekkel, én nem akartam azt jövőt, ugyanakkor vonzott a gazdagság.🏡💰

Ott volt a nagy kérdés : Mire váltsunk, mikor csak ehhez értünk?

Tudtam, mitől akarok megszabadulni és vágytam arra, hogy egyensúly legyen az életemben:

kiszámítható jövedelem és több szabadidő a családomra, magamra, a hobbijainkra, több odafigyelés egymásra, ugyanakkor vonzott a gazdagság.🎯👨‍👩‍👧

Ha hasonló dolgokkal van tele a hócipőd és stabilitásra vágysz, írj rám nyugodtan további információkért."

2022. jún. 19. 07:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem ertem ez miert nem illegalis mint a piramis jatek.
2022. jún. 19. 07:47
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
"egy újszülöttnek minden vicc új"
2022. jún. 19. 07:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Foreveres téma ahogy elnéztem
2022. jún. 19. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem véletlen próbálnak mindig a fiatalokra rászállni. Nem véletlen vannak beszivárogva a fiatalok platformjára a TikTok-ra, annak ellenére hogy a szabályzatban az összes szar mlm meg piramisjáték népszerűsítés ki van tiltva. A fiatalok még tapasztalatlanok, nem ismerik ezt a szélhámos világot, és a mézes mázas ígéretekkel könnyű őket belecsábítani ebbe a szarba. Aztán 99,9%-a megtanulja a saját kárán, hogy nem egészen úgy megy ez a téma, ahogy a szélhámos ügynökök vetítették.
2022. jún. 19. 08:40
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos igen, van ismerős, aki ezt csinálja és hirdeti is folyton.
2022. jún. 19. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Vicces hogy pont az MLM-et próbálja úgy eladni hogy stressz mentes 🤦🏼‍♀️
2022. jún. 19. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Nekem van mlmes ismerősöm. Napi szinten teszi ki a facebookra, hogy milyen rendezvényen, vacsorán, stb vesznek részt. Kérdem én miből? Nyilván a túlárazott termékek eladásából, amit a hülye, megvezetett vevők fizetnek ki. Undorító, és csodálkozok, hogy mások ezt nem látják.
2022. jún. 19. 10:28
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Vagy ezeket sokszor még saját szakállukra fizetik ki, hogy fenntartsák a "sikeres mlm vállalkozó" hamis délibábját, miközben ruppótlan senkik, de a kamu imidzset elő kell adni.

2022. jún. 19. 10:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Biztos van akiknek sikerül de keveseknek és nem a legrendesebb embereknek. Csodálkozok még itt nem jelent meg egy mlm védő se pedig nem sokkal egy kérdés feltétele után ott vannak.
2022. jún. 19. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Instabil piacon lehet az ő csodacuccaik az elsők, amiről tömegével mondanak le a vevőik... Ők azokat keresik, akik élből képtelenek ennyi józan eszet felmutatni. Mehetnek kántálni, vihetik a pénzüket is.
2022. jún. 19. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!