Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az antikváriumnak hogy lehet...

Az antikváriumnak hogy lehet könyvet eladni? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Láttam az antikváriumon egy olyan kiirást, hogy akár ott vesznek könyvet is. És ott hogy van kilora veszik vagy mi??? Lécci mondjátok meg. Mert van pár jo állapotban lévő könyvem. Köcce.
2010. szept. 19. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kilóra veszik. Először vigyél be nekik egy listát (író, cím, kiadó, kiadás éve), és majd megmondják, mi kell nekik.
2010. szept. 19. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
És utána??? Mennyiben függ a könyv kora???
2010. szept. 19. 20:00
 3/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Mennyiben függ a könyv kora???

Ha 400 éves akkor sokkal többet ér, mint a 40 éves.

Most mit vársz, hogy mi mondjuk meg hány Ft minden könyved?

2010. szept. 19. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért sokat ne várjál érte..Nemrég voltam antikváriumokba mert én például könyveket kerestem amiket meg akartam venni.Az antikvárium előtt egy pasas árulta a könyveit..Volt köztük pár Agatha Christie könyv amit darabját 300 forintért adott(meg is vettem,mert az üzletben 800-1200 forintért volt..Ha a pasas ennyiért eladta,akkor nem sokat adhattak érte,mert nem adta el nekik..

Egyébként engem továbbra is érdekelnek a könyvek..Ha gondolod megírhatod,hogy milyen könyveket akarsz eladni,és mennyiért..Hátha van olyan ami engem is érdekelne,és meg tudunk egyezni..A postaköltséget természetesen én állnám..

2010. szept. 19. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:03

Nem csak azért kérdeztem mert nekem régi könyveim vannak. Am utcso küldök egy levelet.

2010. szept. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!