Adott el már valaki nagyobb tételbe használt könyvet (akár magánszemélynek akár antikváriumnak)? Bővebben lent.
Adtunk már el örökségből, helyhiány miatt. Antikváriumokban érdeklődtünk, akik közül találtunk olyat, ahonnan nagyobb mennyiségnél házhoz jöttek. Végignézte a könyveket, és mondott rájuk egy árat. Nagyon nem firtattuk, hogy többet érnének-e, hiszen mi nem ismerjük a keresletet, de legalább egyszerre elvitte az egészet. A neten rákereshetsz az antikváriumok oldalaira, ahol esetleg viszonyítani tudsz némelyik értékesebbnek tűnő könyv árát tekintve. Te magad is szétválogathatod a jobb állapotú, régi kiadású vagy kategóriájú könyveket, mielőtt megmutatod. Ha van időd, listát is készíthetsz róluk cím, író és kiadás alapján.
Nekünk is van még mindig jó pár könyv, amit egy ilyen lista alapján szeretnék megérdeklődni valamelyik boltban.
Csak az árról tudok(konkrétan nem,de....
Minimális pénzt kapsz érte....nevetségeset.
Én azért nem viszem be a könyveimet antikváriumba,mert eszméletlen pof.tlanok.Amit te 6000-ért vettél,azt ők megveszik 1e-ért.
Nagy tételben még nem adtam el,bár lehet,hogy úgy érné meg igazán.
Én megpróbáltam.
3500 db könyvet adtam volna el egyben, gondoltam, h 300-400 Ft darabjáért reálisnak tűnik. A pasi akivel beszéltem, rábólintott, h válogatás nélkül elviszik.
Megjöttek, elkezdték lepakolni, egy órát elpiszmogtak, és közölték, h 20ezerért viszik az összeset.
Dobtam egy hátast, és mondtam nekik, h lehet elsétálni.
Fél napomba telt, míg visszapakoltam....
Talán jobban járnál, ha rászánnád az idődet és energiádat és egyesével árulnád a könyveket. Én itt árulok egy-két könyvet:
www.eladomakonyvem.hu
Érdemes rákeresni a jobb könyvekre, hogy árulja-e már vki más is, és ha nem, akkor szerintem még jó áron el is adhatod őket ezen az oldalon.
Én viszonylag jó áron adtam már el itt könyveket, igaz időbe telt, mire megvették őket.
Továbbá kívánságlista is van az oldalon, ahol láthatod, hogyha vki konkrétan vmilyen könyvet keres. És ha neked megvan, akkor tehetsz neki ajánlatot, hogy mennyiért adnád el neki.
Sok szerencsét!
Kérdés,hogy milyen típusúak a könyvek, milyen állapotban vannak és mely könyvek. Dobj egy privit, lehet tudok neked segíteni eladni a könyveidet egybe.
Melyik városban akarod eladni?
Ahhoz,hogy a vaterán áruljon értenie kell hozzá valamelyest.
Ha dobsz egy privit én segítek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!