Mi történik ilyen esetben ? (Gyerektartás)
"az ítéletben is neki ítélik meg, nem a gyermek részére."
Érdekes, hogy az ítéletben a gyerekem neve szerepel és nem az anyja neve, de te már okos vagy, nem! Épp ellenkezőleg.
11, nem az van az ítéletben, hogy a gyerknek jár, hanem az, hogy a gyermekRE, vagy gyermek után, az anyának.
10, hiába vered magad, nem címkézett pénz. Nincs előírva, hogy ebből csak a gyerek dolgait fizetheti ki. nyilván többet költ a gyerekre, mint a gyt, de ez nem úgy működik, hogy tudod, a bejövő 300e bevételéből melyik volt a te 20ezred, és abból éppen magának vett cpiőt vagy villanyszámlát fizetett, vagy ovis kirándulást.
Na, látod, én pont ezért veszek a gyereknek dolgokat és mutatom be a számlát minden hónapban, így legalább arra van költve a pénz, ami tényleg szükséges a gyereknek. 😉
Persze 10-es, abbol a havi 20-40 ezerbol, amit altalaban megitelnek, anyuka vigan eleldegel a gyerekkel es dolgoznia se kell.
Te hulye vagy? 🤣🤣🤣
5!
Igazad van, az autokorrekt dolgozott, én meg nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!