Hogy lehet, hogy 400 Ft fölött az EUR, évtizedek óta nem látott infláció van, mégis tömve vannak a boltok emberekkel, az utak luxusautókkal. Honnan van ilyen eszméletlen mennyiségű pénz az embereknél?
Én pl azért vettem új autót januárban, mert tudtam, hogy kilő az égbe az áruk...
Sokan próbálják befektetni (elkolteni) a megtakarításokat, mert különben megy a levesbe..
Az igazság az, hogy a magyar utakon minden “luxusautóra” jut 2-3 bontószökevény tragacs.
A magyar autók átlagéletkora 15 év körül van, és évről évre nő.
Az meg a 21. Században Európa közepén ne legyen már bármiféle siker mércéje, h vannak-e emberek a boltokban vagy sem.
Az emberek most költik el az összes megtakarításukat, mert tudják milyen ütemben értéktelenedik el.
Ismerek olyat aki most szereltetett klímákat a házába, biciklit, rollert vett, újítja a házat, elmennek jogsizni akkor is ha nincs rá szükség még, és nem azért mert szüksége van rá, vagy mert erre gyűjtött. Szimplán csak azért, mert ami készpénzben van neki vagy a bankban forintban, azt szórja el, addig amíg még ér valamit és nem drágul meg minden mégjobban. Pánikvásárlás megy sok családnál..
"az utak luxusautókkal. "
Neked mi a luxusautó? Mert egy ezres Swifthez képest már az 1.3-as is az. De még mindig bőven látni 1.9 szmókencsárm munkásTDI-ket is, amik 20+20 ezerért vizsgáztak ránézésre. És ez Bp környéke, nem Mordor. Attól, hogy valamin S meg mostmár T rendszám van, még nem luxus.
Kérdező az élő példája az átlag, ostoba proli magyarnak.
Pénzügyi és közgazdaságtani analfabéta.
A boltok azért vannak tömve, mert meg kell venni a hatósági áras csirkefarhátat és zsíros tejet hogy ne dögölj éhen.
Az utak meg maximum álmodban vannak tele luxusautókkal. Az ország autóállományának átlagéletkora 15 év. Ebben benne van a pár vadiúj céges bömös, meg a 25 éves lefingott Suzuki Swift. Utóbbiból van több az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!