Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes erről a...

Szerintetek érdemes erről a munkahelyről váltani? Többi lent.

Figyelt kérdés

-280.000 Ft nettó.

-Havi 50.000 Ft szép kártya vendéglátó zseb

-6 havonta 100.000 Ft a szép kártya szálláshely zsebben.

-Céges telefon

-céges laptop

-céges autó privát használata 0-24 órában a hét minden napján nálam van,csak én használhatom.

Egy 2019 Peugeot 208

A tankolást céges kártyára az ország egész területén a cég állja.

Kimehetek külföldre az autóval privát célra, csak akkor értelemszerűen saját zsebből kell tankolni.

Még a munkát is szeretem kötetlen munkaidő,saját csapatom van.

A fizu az amit keveslek,Pesten azért találnék jobban fizető állást.

kaptam azt az igéretet fenntről,hogy a céges autót amit lízingel a cég,a 3 éves Peugeot 208 amit 3 éve csak én használok.

Elméletileg 5. év után nyomott áron meg is vehetem.

Ti keveslitek ezt a fizetést és ezeket a cafeteriákat?

Én most 27 évesen azt mondom rá hogy oké elmegy.

Találnék jobban fizető állást pesten,de sajnálnám otthagyni a kocsit,főleg hogy nincs saját autóm.

2022. jún. 10. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, maga a fizetés valóban nem annyira magas, bár azért az országhos átlaghoz képest nem mondanám alacsonynak sem. A havi cafeteriából ki lehet hozni az étkezést és az autóra vonatkozó feltételek viszont igen kedvezőek. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy szereted a munkád.

Az mérvadóbb talán, hogy az autó használata mit nyújt számodra, mennyire kell ez neked. Ha sokat használod magáncélra is, akkor nem biztos, hogy érdemesebb egy magasabb fizetésre váltani úgy, hogy máshol ennyi mindent nem fizet a cég. Szerintem az autó tekintetében elég nagyvonalúak.

2022. jún. 10. 20:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen

Az az autót nagyon szeretem.Eléggé ki is használom,mert én Pesten bérlek lakást a szüleim pedig vidékiek, úgyhogy rendszeresen le járok vele hozzájuk.

Ráadásul mikor oda kerültem a munkahelyemre volt az autóban 47 km összesen annyira új volt.

Munkába is az a jó,hogy kötetlen munkaidő.

Valahol tudják,hogy pesti viszonylatban visszafogottabb fizetést adnak.

Cafeteriát autót valahol le tudják/ jóvá tudják írni gondolom.

2022. jún. 10. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Azt a ígéretet,hogy 5. Év után kedvező áron megvehetem az autót,azért helyén kezelem.

"szegény ember az aki ígérni se tudd"

Mindenesetre jól esik.

2022. jún. 10. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Hááát ennek ismeretében én nem váltanék. Ezek elég jó feltételeknek hangzanak.
2022. jún. 11. 06:14
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Semmi pénzért sem váltanék. Oda mész, ahova akarsz, nem baszogat senki. 27 évesen ennyi elég is lenne. A többi pozitívum már csak hab a tortán.
2022. jún. 11. 19:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk az tényleg jó,hogy minden nap délben fogom magam,munkából elugrok a közeli étteremben egy menüre és egy kávéra.
2022. jún. 11. 19:35
 7/10 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Majd én megyek helyeted. Nyugodtan váltsál. Mivel vagytok ti elégedetek ha nem egy ilyen állásal??? Te meg gyere az én helyemre. A szemetet kell majd kipakolnod 4 órás szerződéssel havi 76 000 netto-ért. Ha esetleg túlóráznál vagy szombatoznál azt ingyen csinálhatód. cseréljűnk ha váltani akarsz.
2022. jún. 12. 11:29
 8/10 NTBS ***** válasza:
Nem, teljesen jó helyen vagy.
2022. jún. 21. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A vendéglátás zseb éves, maximum 150 000 forintos keretösszeg lehet
2022. jún. 22. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:

27 évesen br 400+ fizu, autó, laptop, telefon, étkezés? miaf@szom kellene még?

Csak a korlátlan autóhasználat összes költségekkel és elmaradt haszonnal minimum nettó 70-80e havonta, ha neked kellene fizetni.

2022. jún. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!