Használt cuccok hirdetésénél miért írják bele sokan a szövegbe, hogy "máshol is hirdetem"?
Figyelt kérdés
Sokan alig írnak bármit az adott tárgyról, de ezt meg kiemelik. Miért fontos ez?2022. jún. 7. 14:12
1/10 anonim 

válasza:

Mert máshol is hirdetik :) Szóval ne gondolkozz sokat, mert elvihetik az orrod elől. És ha elviszik, hivatkozhat arra, hogy másutt előbb csaptak le rá.
2/10 A kérdező kommentje:
Pipáltalak, de így se látom értelmét.
Marketplace-en azt se látom, hogy hány érdeklődő van rajtam kívül. De szerintem jófogáson/vaterán se látszik.
2022. jún. 7. 14:22
3/10 anonim 

válasza:

Van értelme.
Mégpedig az, hogy megelőzhető vele a csalódottságod. Számíthatsz rá, hogy esetleg nincs meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Erre akkor is van esély, ha csak egy helyen hirdeti, és nem jelöli meg eladottként.
2022. jún. 7. 14:45
5/10 anonim 

válasza:

Én agyfarkat kapok tőle. Gondolkoztam is, hogy a saját csoportomból kitiltom az ilyen birkákat, csak nincs rá időm. Jah persze, mindenki tolong a szarjáért, aztán még egy év múlva is ott posztolgat róla. Idióták.
6/10 anonim 

válasza:

Tizmillio helyen hirdeti a használt arut es alig kell valakinek.
7/10 anonim 

válasza:

Mert az emberek hülyék. Ezt fontosnak tartják leírni, de a termék részletes tulajdonságait nem. Pl. egy laptopnál nem írja le, hogy milyen proci vagy mennyi RAM van benne.
8/10 anonim 

válasza:

Jogilag próbálja védeni magát. A Vatera például az üzletszabályzatában leírja, hogy online szerződés jön létre a termék leütésekor. Tehát a vevőnek kötelessége megvásárolni a terméket, az eladónak meg kötelessége eladni. Nade, ha egy másik piactéren már eladta és tojt levenni mind a 20 oldalról ahol hirdeti, könnyen belefuthat abba, hogy bár kötelessége eladnia a vevőnek a terméket, de az már nincs meg, mert eladta másutt. Azt hiszi a balga, hogy azzal a mondattal, hogy "másutt is hirdetem" kibújhat a felelősség alól. De ha valaki berágna rá, és lenne kedve évekig a bíróságra járni - kiderülne, hogy tök feleslegesen írkássza ki ezt a "máshol is hirdetem" frázist. Amiatt csinálja mégis, mert valami huszadrangú, foglalkozásától eltiltott zugügyvéd ezt tanácsolta neki.
9/10 anonim 

válasza:

#8: Okos ember ha Vaterán is hirdeti, de eladja máshol, azonnal leveszi a Vateráról és max a hirdető oldalakra írja ki, hogy "máshol is hirdetem"
10/10 anonim válasza:
3. Persze, fontos. Főleg ha még 6hónap múlva is látom azt a hirdetest😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!