Milyen munkát ajánlanátok egy szívbeteg, visszahúzódó, zárkózott diáknak?
Tudom, hogy nem sok más lehetőség van szakmai végzettség nélkül, de a szívbetegségem miatt fizikai munkát nem tudok végezni, a kapcsolattartós, telefonálós melók pedig a személyiségem miatt nagyon nem vonzanak. Persze beszélni tudok, ha netán valamit kommunikálni kell, de nem vagyok kommunikatív típus.
Informatika szakos szakgimibe jártam, most érettségizem. A kötelező tárgyakból, és informatikai ismeretek ágazati tárgyból idén középszinten érettségizem, és tavaly tettem előrehozottan emelt közismereti informatika érettségit. Van B2-es angol nyelvvizsgám is.
Tudtok mondani olyan diákmelót, vagy alkalmi munkát amelyben ilyen végzettséggel el lehet helyezkedni, és tekintettel vannak arra, hogy én mellette tanulok (technikusi, vagy egyetemi képzésen)?

"de a szívbetegségem miatt fizikai munkát nem tudok végezni"
Bocsi, de akkor szexelni sem fogsz soha?!? Az komoly fizikai munka ám!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!