Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkát ajánlanátok egy...

Milyen munkát ajánlanátok egy szívbeteg, visszahúzódó, zárkózott diáknak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem sok más lehetőség van szakmai végzettség nélkül, de a szívbetegségem miatt fizikai munkát nem tudok végezni, a kapcsolattartós, telefonálós melók pedig a személyiségem miatt nagyon nem vonzanak. Persze beszélni tudok, ha netán valamit kommunikálni kell, de nem vagyok kommunikatív típus.

Informatika szakos szakgimibe jártam, most érettségizem. A kötelező tárgyakból, és informatikai ismeretek ágazati tárgyból idén középszinten érettségizem, és tavaly tettem előrehozottan emelt közismereti informatika érettségit. Van B2-es angol nyelvvizsgám is.

Tudtok mondani olyan diákmelót, vagy alkalmi munkát amelyben ilyen végzettséggel el lehet helyezkedni, és tekintettel vannak arra, hogy én mellette tanulok (technikusi, vagy egyetemi képzésen)?

2022. jún. 6. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Programozo/tesztmernok
2022. jún. 6. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Én úgy tudom, hogy ahhoz már egyetemi végzettség kell. Igazából utánaérdeklődtem szakmabeliektől, és azt mondták, hogy szép amit elértem, de az informatika világában nem sokat ér, jó lenne legalább egy technikusi végzettség, ha ebben a szektorban szeretnék elhelyezkedni.
2022. jún. 6. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a választ!
2022. jún. 6. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Csak tudas szamit, kepezd magad es kezdj el manualis tesztelokent dolgozni, onnan siman lehet felhele haladni a rangletran
2022. jún. 6. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ennek utána nézek.
2022. jún. 6. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

"de a szívbetegségem miatt fizikai munkát nem tudok végezni"

Bocsi, de akkor szexelni sem fogsz soha?!? Az komoly fizikai munka ám!

2022. jún. 7. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 ez hogy jön ide? Attól még, hogy neked csak a szexen jár az eszed non-stop még semmi köze a témához, és igen, képzeld el, hogy többféle fizikai és mentális betegség van, ami ellehetetleníti a szexet. Na akkor mi van?
2022. jún. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!