Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi indokolja online vásárlásná...

Mi indokolja online vásárlásnál a “kezelési költséget”?

Figyelt kérdés
Most vásároltam napijegyet a Szigetre, 980 Ft a kezelési költség. Ez csak egy példa, de most már egyre több helyen botlom bele és egyre durvábbnak találom. Sokszor nem is tranzakciónkként, hanem annyiszor fizeted, ahány jegyet veszel. Nem igazán értem, ez miért drágább, mint ha személyesen vennék jegyet. Szerintem éppen hogy támogatni kellene az online vásárlást. Mindig nagyon felhúz, és a mértéket is pofátlannak tartom. Legalább építenék bele az árba…

2022. jún. 4. 11:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát, nekem így is fura nagyon. Ennyi erővel akkor fizettethetnék külön a pénztáros fizetését is, mikor ott veszem meg a jegyet. Nyilván ezt teszik, de így valahogy nagyon undi.
2022. jún. 4. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ilyen alapon mi indokolja, hogy az aldi és az Auchan pénzt kérjen a tacskóért, amibe az uborkáid teszed???"

A példád akkor lenne jó, ha kötelező lenne megvenni +10 forintért a zacskót. De nem kötelező, vihetsz saját zacskót, vagy leméred az ubit és aztán beteszed többször felhasználható dobozba amit viszel magaddal, vagy bármi. Ezzel szemben az említett jegyirodáknál kötelező kifizetni a kezelési költséget.

2022. jún. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!