Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 20-30 év közöttiek. nektek...

20-30 év közöttiek. nektek mennyi félretett pénzetek van? és mire gyujtotök?

Figyelt kérdés
23 vagyok és jelenleg közel 4.5 millio forint. és még gyüjtök. saját otthont a cél

2022. jún. 2. 04:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%

Egy újabb önbizalom hiányos egoista söpredék.

Közöd?

2022. jún. 2. 05:56
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Akkor még csak a ház negyedére vagy felére van meg a pénz.
2022. jún. 2. 06:23
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
29, kozel 40 millio, befektetve van. Nem gyujtok semmi speckora, el akarom erni az 500 millios vagyont aztan nyugdijba megyek
2022. jún. 2. 06:34
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó az hogy sikerült?
2022. jún. 2. 06:50
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Jo fizetest kapok es tozsdezek mar 24 eves korom ota. Eleg jo hozamaim voltak eddig, most meg nagyon be van esve a portfolio, de hat azt mondjak "buy when there is blood on the streets, even when its your own blood"
2022. jún. 2. 07:00
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Tavaly vettem használt lakást Budapesten, teljesen legatyásodtam. Jelenleg nem tudok már félretenni az infláció miatt pedig váltottam is év végén 25%-al több fizetésre. 28.
2022. jún. 2. 07:40
 7/18 A kérdező kommentje:
kettesnek üzenem.. van egy lakás a környéken 5-6 millió.. szóval nekem ez us egy kibassszott nagy álmom lenne ha ilyen lakás sikerülne
2022. jún. 2. 08:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 4 millióm van és egy budapesti garzont szeretnék, de reménytelen, főleg, hogy albérletet fizetek. Nem akarok fiatalon lemondani mindenről, pl utazásról, koncertekről, finom ételekről, azért, hogy valami lepusztult szuterén vehessek 20 év hitelre. Szóval igazából amíg ilyen árak vannak, nem valószínű, hogy venni fogok ingatlant, bár az albérlet sem jobb, mert az még pénzkidobás. De sajnos most nehéz boldogulni, pedig amúgy tudok spórolni, ez is úgy gyűlt össze, hogy közben kevés a fizetésem és mindent én fizetek magamnak. Sok munkám van benne, szomorú, hogy az értéke meg milyen kevés. 25 leszek nemsokára.
2022. jún. 2. 08:47
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
17M, de most fogok venni házat (hitelre, természetesen, Budapesten ennyiért nem lehet anélkül venni semmit), szóval kb ezzel le is tudom a célokat :D A következő pont az autó lesz, de az nyilván kisebb tétel. 29 vagyok.
2022. jún. 2. 10:15
 10/18 A kérdező kommentje:
8-as.. én mindenről lemondtam még barátnőröl is.. azért hogy egy lakás sikerüljön
2022. jún. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!