Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tendollarc...

Mi a véleményetek a tendollarclick.com-ról? Többi lent

Figyelt kérdés
Az érdekelne elsősorban hogy valóban megadják-e az igért összeget?? Számomra elég hihetetlen a dolog, de ha van esély arra hogy a pénzt megkaphatom megpróbálnám, szabadidőm van klikkelgetésre.
2010. szept. 18. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én még nem láttam olyat aki ilyenből látott pénzt
2010. szept. 18. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem fizetnek, ami ilyen sokat ígér, az mind kamu.

De ha időd van, akkor csináld, napi 4-6 linkkel számolj, így pár hónap alatt össze is gyűlik a 10ezer dolcsi.

De vannak olyan oldalak, ahol nem a ténylegesen összegyűlt pénzt fizetik ki, hanem az 1%-át.

2010. szept. 18. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

én inkább surfbarokat futtatok, azokban még nem csalódtam.

2010. szept. 18. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű meggazdagodás gyorsan? Csak a mesében...
2010. szept. 19. 02:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem éppen gyors a dolog, mert kb. fél évig kattogathatja a hírdetéseket, aztám meg sohanapjáig várhat a kifizetésre.

De, ha fizenek, majd írd meg, jó? Mert ez az oldal a scam listák toplistájának első helyén áll...

2010. szept. 19. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!