Csinálhat ilyet a Posta egy faluban?
Szerintem azért nem láttad, mert abba az utcába aznap nem érkezett ajánlott levél. Nem olyan gyakori az.
Mi a munkahelyre is alig kapunk már. Magánemberként meg nagyon régen kaptam már.
De ha szerinted ott van és fontos, akkor nem tudsz bemenni érte?
Vagy megkérdezni őket? Gondolom, ha ilyen kis hely, akkor mindenki ismer mindenkit.
Jelentéktelen a kérdés. Időbe telik minden, emellett az időjárási viszonyok se kellemesek szegény talpaló postásoknak. Mégis csinálják. Várj türelemmel!
Akárhányszor összefutok nálunk a postással adok valami apróságot, ha elfogadja s belefér neki.
Pl egy meleg kávé, kakaó, amit lefele a lépcsőn megiszik s megkértem tegye csak le a sarokba a poharat a ládák tetejére, majd lemegyek érte.
Türelmetlenségedet kezeld felnőtt módjára.
Anno szórólapoztam is, gyerekként pedig újságot hordtam édesanyámmal. Nem egy leányálom télen-nyáron. S bizony meg kell csinálni. Nincs kifogás, hogy jaj esik az eső, fúj a szél, ónoseső vagy csak szimplán hideg vagy meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!