Külföldre van esélyem kiköltözni full pályakezdő, szakirányú diplomával nem rendelkező szoftverfejlesztőként?
A diploma jó eséllyel 1 év múlva lenne meg.
Lassan 2,5 éve dolgozom az IT-ban, de eddig minden munkahelyem olyan volt, hogy lényegében nem tanultam semmit. És a C#-hoz értek még a legjobban, a leggyakrabban használt verziókezelő a git.
Van így esély?
Tippem szerint nincsen.
Középkor elején járok, segítségem nincs, mindent és mindenkit itthagynék ezzel a lépéssel.
Jó, csak szinte esélytelen?
Próbáljam meg?
Az a lényegi kérdés, hogy ha el akarok indulni külföldre, akkor cserében ki kell dobni az ablakon azt a 4 évet, amit elcs...tem munka melletti tanulásra (és olyan lelkiállapotba hozott, hogy terápia kell és tönkretette az "egészség"-emet is), VAGY hozzáállhatok azzal a mentalitással, hogy szakmában maradok?
A kimenés a lényeg, nem a külföldi cégnek dolgozás.
Persze, interjúzni, de esély van?
Honnan a francbol tudjuk, hogy neked mennyi eselyed van? Fugg millio dologtol, melyik orszagba akarsz menni, mennyire vagy kompetens, hogy nez ki a CV-d, hogy szerepelsz interjun, milyen ceghez jelentkezel stb.
Megis milyen varsz erre a kerdesre?
Azért általánosságban lehet tudni, nem?
Én alapból abban a hitben éltem, hogy ha kimész külföldre, akkor maximum mosogatni van esélyed.
középkorú vagy, és még most fogsz diplomázni...??
Hát ezzel nem lennének túl merész ambícióim....
Most azért írtad ki a kérdést, hogy fikázhasd a GYK-t??? :-DDD
Akkor írd ki előre, hogy "légyszi, csak pozitív, megerősítő válaszokat írjatok".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!