Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miből van ennyi pénzük?

Miből van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Mivel foglalkozhatnak azok az emberek akik nem dolgoznak de teli vannak pénzzel? Ismerek olyanokat akik 26-28 év közöttiek nem dolgoznak de fullra felújított házuk és drága autóik vannak.

2022. máj. 25. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsiben mondok neked egy példát.

Szoktam különórákat adni. Szűk két óráért elkérek ötezer forintot (teszem hozzá, hogy ezzel még olcsó is vagyok), semennyire sem erőltetem meg magam, mert egyszerűen érettségi felkészítés. Szóval eltelik két óra, azt hiszed, hogy amúgy én semmit nem csinálok, közben ebből van pénzem.

A szomszéd utcában a kis vendéglőben meg 1000 forintos órabérért robotol a pincérnő 9-től 2-ig. Ugyanúgy 5ezer forintot keres, csak látványosabban.

Na ugyanez megy nagyban nyilván. Ilyen-olyan IT-sok lehet, hogy egy lazább napon kevesebbet dolgoznak és te csak annyit látsz, hogy jön-megy, kint van a kertben, biztos nem dolgozik. Aha, aztán kattan neki a nettó 1,5 millió.

2022. máj. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!