Kispajtás, neked még nagyon sokat kell tanulnod a gazdaság működéséről! :)
2022. máj. 25. 10:04
3/9 anonim válasza:
Jelentkezned kéne pénzügyminiszternek.
2022. máj. 25. 10:28
4/9 anonim válasza:
Előbb sörjegy, aztán fokozatosan ki lehetne terjeszteni az intetgalaktikus prostilátogatással bezárólag mindenre, a végén el is törölhetnénk a pénzt, mert lenne mindenre jegy külön. De örülnénk!
2022. máj. 25. 10:56
5/9 anonim válasza:
Mindig meglepodok azon hogy vannak akik a mai vilagban ennyire vakon vannak :)
2022. máj. 25. 12:40
6/9 anonim válasza:
Én ilyenkor sajnálom, hogy az iskolában etikát, hittant, művészettörténetet, filozófiát és hasonlókat oktatnak agyba-főbe, némi közgazdasági, adózási vagy hasonlók helyett :(
2022. máj. 25. 12:57
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ötlet, ilyen dumával rengeteg baleknak el lehetne adni egy új crypto pénzt.
2022. máj. 25. 13:29
8/9 anonim válasza:
#6: És az etika/hittan is úgy van, hogy ha hittant tanul, akkor nem kell etikát tanulni. Holott a hittan és az etika marhára nem egyenlő, sőt! Az egyház a múltban iszonyú tetteket követett el.
Ha rajtam múlna, az egyházak nem vezethetnének iskolát. Aki hittanra akarja járatni a kölykét, lehet, de csak iskolán kívül, a templomban.
2022. máj. 25. 13:37
9/9 anonim válasza:
8# Ez a katolikusok ra igaz.
Az egy egyház nem csak katolikus lehet vagy református
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!