Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ilyen cég mögött valami...

Az ilyen cég mögött valami nagy turpisság van?

Figyelt kérdés

Gyár, elvileg messze a legjobban fizet a környékbeli hasonló munkahelyek közül.

Nagyon durván tolják magukról a pozitív pr kampányt, ilyen meg olyan arany gyémánt minden szintű dolgozói elégedettségi díj birtokosai meg mittomén. Különböző céget méltató díjak tulajdonosai.

Közbe folyamat hirdetik az állást, de mindenki csak visszautasító választ kap. Miközben az ott dolgozók elmondása szerint nem hogy új embereket nem vesznek fel, de még a meglevőket küldik el, mert elvileg az ukrajnai háborút miatt a piacuk egy elég nagy részét elvesztették.

2022. máj. 11. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Melyik cég?
2022. máj. 11. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogom itt megnevezni.
2022. máj. 11. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor írd privátban
2022. máj. 11. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

A nagy pozitív PR kampány mögött általában kétségbeesett vergődés van.

A volt munkahelyem is tolja a PR kampányt agyba-főbe, hogy milyen jó hely, meg a céges életérzés, meg családbarát, stb.

Csak azt nem teszik hozzá, amit én is tapasztaltam: évekig tényleg jó hely volt, de lecserélődött a vezetőség és elkezdett az egész cég rohadni. A fizetésemelések elmaradtak, a dolgozókhoz való hozzáállás ellenséges lett, tömegesen mondtak fel nagyon régi dolgozók is. Én is 7 év után hagytam ott, pedig eleinte tényleg jó hely volt. Azóta kétségbeesetten próbálnak új embereket toborozni, de a még ott maradt volt kollégák szerint továbbra is rohan a szakadékba a cég.

2022. máj. 12. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs a céggel semmi baj, legalábbis ez alapján nincs. A legjobbakat akarja, és az is lehet, h ezek a hirdetések még a hábi előtt lettek megrendelve.
2022. jún. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!