Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit szóltok az Allianz bankkár...

Mit szóltok az Allianz bankkártyás akciójához, mi benne a turpisság? (mert biztos van! )

Figyelt kérdés
0 számlavezetési díj,ingyen kp. felvétel,bármelyik(?) automatából,túl szép,hogy igaz legyen...Mi a véleményetek?Én a K&H nál vagyok, emelt sz. elektronikus számlacsomagom van. Ott is volt hasonló akció,de csak ha 150 e ft egyösszegű utalás érkezik...
2009. dec. 11. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézem-nézem, de nem tűnik fel így elsőre semmi.:-ooo
2009. dec. 11. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Apróbetűs rész? Oda szokták eldugni a buktatókat...
2009. dec. 11. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Minedenért levonják az adott díjat és csak abban a hónapban írják jóvá, amikor legalább 75 ezer egyösszegű utalás érkezik rá. Ha fix, minimum ekkora jövedelmed van, akkor végülis nem gáz. Bár ha egyszer ingyenes, akkor szerintem ne vonják le alapból és ne csak jóváírják.

Ha valamelyik hónapban esetleg nincs meg a 75 ezer bejövőd, akkor mindent fizetsz :-(

Ez a turpisság...

2009. dec. 11. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, itt van az ÁSZF

[link]

2009. dec. 11. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
17:50-es vagyok. Ezek szerint elírtam, bocs. 70ezer nem 75.
2009. dec. 11. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt Borsodban ,ahol lakom, a közelben csak 1 Allianz bank van,Miskolcon,ez 40 km,.Helyben csak OTP ,meg K&H bank van,én ott vagyok....599 a havidíjam.Azt jól értelmeztem,hogy bármelyik automatában ,meg a postán is fel lehet venni? mert ha igen, akkor érdemes lenne megkötni...
2009. dec. 12. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A Posta nem autómata, külön saját, pofátlan díjai vannak, ezért valószínüleg nem éri meg váltani.
2009. dec. 17. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Menj be a postára, ott is lehet számlát nyitni, nem is rossz konstrukciókkal. Nekem is az van, méghozzá netbank.

Nincs kártyadíj, nincs számlavezetés és olcsó....

2009. dec. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!