Binance kripto tőzsdén miért lett kevesebb koinom mint amit szerettem volna?
Figyelt kérdés
Ugye egy adott áron szeretem volna venni koint, ki is írta hogy azért a pénzért mennyit kapok, nemrég megnéztem és látom hogy megvette de 270 koin helyett 249 koin lett.
Az ár nem is ment le addig hogy automatikusan megvegye.
Annyi pénzt vont le amit 270-ért kellett volna hogy kapjak
2022. máj. 3. 00:58
1/5 anonim válasza:
Market vagy limit ordert raktal fel?
2/5 A kérdező kommentje:
Limit ordert
2022. máj. 3. 09:09
3/5 anonim válasza:
Akkor valamit nagyon elcsesztel vagy meg az ordered nem teljesult teljes mertekben
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kezdő vagyok még.
Hogy lehet megnézni hogy milyen áron vette a koint mert itt a binance wallet-ba nem ír semmit csak azt hogy hány koin van összesen? Csak azért kérdezem hogy nyomon tudjam követni mennyi a nyereség vagy veszteség.
Másik pénztárcába hogy lehet kiutalni?
2022. máj. 3. 12:28
5/5 anonim válasza:
Ugyanazon a felületen, ahol vetted. Rengeteg adat van, a legtöbbször a lap alja felé keresd. Ot meg lesz adva a dátum, ár, értékm stb. minden amit csinált. Valószínűleg tényleg te állítottad be rosszul. A jól beállított limit order nem csinálna ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!